Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Trådvægge, gittervægge og netvægge til alle formål

Hos WestCoast® Tråd og Plader ApS i Vestjylland kan vi tilbyde en lang række løsninger med trådvægge, gittervægge og netvægge. Vi leverer og monterer i hele Danmark, og vores trådvægge, gittervægge og netvægge kan bruges til alt fra lagerrum og sikkerhedsrum til sikkerhedsvægge og maskinafskærmning.

Fleksible gittervægge, netvægge og trådvægge

​Vores gittervægge, netvægge og trådvægge består af en serie af net- og plademoduler, hvor der kan tilvælges kraftige dørkonstruktioner. Elementerne kan sammenbygges på kryds og tværs. Det betyder, at de kan tilpasses stort set alle forhold. Elementerne kan for eksempel tilpasses mod lofter, rundt om rør og alle mulige andre forhindringer. Vi kan naturligvis også levere systemerne med nettag.

Vores standardsystem består af en lang række moduler i forskellige højder og bredder. De kan tilpasses på montagestedet, så det passer perfekt.

Egne montører til montering af vægge

​Vi benytter egne montører til montering af gittervægge, netvægge og trådvægge, og de fleste opgaver er rutinearbejde. Det betyder, at vi nemt og enkelt kan tage hånd om hele projekter, og det gælder alt fra opmåling og tilbud til montage og afsluttet arbejde.

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på gittervægge, netvægge og trådvægge. Du kan ringe til os på telefon 76 12 33 66, men du kan også skrive til os på wct@wct.dk.

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt