Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Reko tromlesier​

Hos WestCoast® kan du forvente at få en seriøs rådgivning omkring filtrering, hvad enten opgaven er lille og ukompliceret eller større og krævende. Én af de mange muligheder vi har, er filteranlæg byggende på REKO tromlesier eller tromlefiltre.

REKO tromlesier/ tromlefiltre er højtydende kompakte anlæg, fremstillet i rustfri stål, der både har kapaciteten og robustheden til at stå distancen, selv i ekstrem hårde miljøer.
WestCoast® kan levere REKO tromlefilter/ tromlefiltre i to forskellige funktionsprincipper – flow udefra og ind i tromlen, og flow indefra og ud af tromlen.
Hver af disse systemer har sine anvendelsesformer og fordele.


Udefra og ind, filtrering:
Dette princip anvendes ofte, hvor man ønsker at udskille let separationsbare tørstoffer fra en væske. Typisk er de frasorterede tørstoffer uønskede partikler, og væsken er den del der genanvendes.

Indefra og ud, filtrering.
Dette princip anvendes ofte, hvor man ønsker at filtrere større mængder tørstoffer ud af en væske, hvor det oftest er tørstoffet, man ønsker at genanvende. Den længere filtreringstid i tromlen gør det er muligt at opnå en høj grad af afvanding af et produkt.

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt