Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

marsyntex® til Peeler Centrifuge

Peeler centrifuger

Peeler centrifuger fungerer typisk ved at anvende centrifugalkraft til at skille faste fraktioner fra våde fraktioner pga. forskelle i partikelstørrelse. Det blandende produkt ledes ind i centrifugen og væsken presses gennem en filterdug og ledes væk, så kun den faste fraktion bliver tilbage i tromlen.​ Peeler centrifuger anvendes f.eks. i den farmaceutiske industri, ved fødevareproduktion til f.eks. sødestoffer og stivelse, ved fremstilling af gødning og i plastindustrien.

Filterdug

​marsyntex® filterdug fra WestCoast Tråd og Plader produceres specifikt til dine behov. Det er kritisk at filterdug produceres præcist, er forholdsvis nemt at montere og har en lang levetid for at kunne fungere effektivt. Vi producerer filter specielt til din applikation.

​​Muligheder for valg af væv

Den typiske maskestørrelse ligger mellem 7 og 50 µm og fremstilles som et dobbeltvæv, hvor det ene lag fungerer som filterlag, og det andet lag er et støttevæv. Fordelene ved denne type filterdug er, at den er formstabil, hvilket er vigtigt idet den udsættes for meget store kræfter, og ikke må deformere eller forrykke sig under drift. Endvidere er denne type filterdug forholdsvis nem og hurtig at montere.

marsyntex® filterdug, der er kemisk og termisk bestandig. Væv i polypropylen (PP) er anvendelig op til ca. 70o C, men er ikke kemisk bestandig overfor alle medier. Væv i PEEK er anvendelig op til 250o C, og er ganske bestandig overfor kemikalier. 

marsyntex® kan give dig forbedret:

Fugtindhold i produktet

Filtreringstid

Opbygning af ”kagen”

Efficiency på anlægget

Håndtering

Vedligeholdelsesomkostning

Leveringstid

Certifikater (f.eks. EU og FDA)

Adgang til nye produkter og viden

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt