Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​WCT-RygNet

​WCT-RygNet forhindrer dit gods i at falde bagud af reolerne, hvilket giver øget sikkerhed for dit personale, og forhindre skader på andet gods placeret nedenunder. Ved færdsel bag fritstående pallereoler er der lovkrav om, at pallereolen skal sikres med et rygnet. WCT-RygNet er en enkel og sikker løsning, hvor du kan afdække din reol i fuld højde.

WCT-RygNet kan leveres i standard-størrelse men også fremstilles på mål i henhold din specifikke situation, uden at det bliver fordyrende. Dvs. vi kan designe og fremstille elementer i en højde og bredde, der er optimeret ifht. din specifikke pallereol, så materialeforbrug og forventet montagetid er optimeret. Det er naturligvis også muligt at tilpasse elementerne på stedet, og vi kan medsende tilpasningskit, så alle skarpe kanter afdækkes efter tilpasning.

Som standard kommer rygnettet med maskestørrelse 38 x 97 mm. For at imødekomme sikkerhedskravene ved automatiserede varelagre kan WCT-RygNet også fremstilles med maskerne 18 x 97 mm.

Nettet bliver galvaniseret til indendørsbrug men kan også pulverlakeres i enhver RAL farve, så det passer til dit lager. 

rygnet - clamps

rygnet opløs.

For at gøre montagen så hurtig som muligt, bliver nettet samlet med clamps og en metalplade. På denne måde sidder nettene stabilt og sikkert, samtidig med at montagetiden bliver lettet i forhold til andre metoder.

Kontakt vores sælger Mathias Thomsen for yderligere information eller et uforpligtende tilbud på telefon 76 12 33 62 eller mail mt@wct.dk

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt