Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Maskinafskærmning, standard

​WestCoast har gennem årene oparbejdet en stor viden indenfor konstruktion og levering af maskinafskærmning. 

Vi kan tilbyde at levere

  • Maskinafskærmninger bygget af vort standardsystem
  • Maskinafskærmninger skrædersyet til direkte montage på maskinen
  • Rustfri maskinafskærmninger til hygiejnezoner

Vore standard maskinafskærmninger kan opstilles i henhold til maskindirektivet, og vi har mulighed for at sikre adgangsdøre, porte og inspektionslåger med en lang række forskellige sikkerhedsforanstaltninger, fra simpel aflåsning til elektronisk sikring.

Vort standard system består af en lang række net eller plademoduler i forskellige højder og bredder, der allesammen yderligere kan tilpasses direkte på montagestedet. Dertil kommer en lang række forskellige adgangsmuligheder i form af enkelt og dobbelt klapdøre, skydedøre og mulighed for hurtigt at aftage et net- eller plademodul, såfremt det er monteret med vore smarte quick release.

Du er aldrig låst fast med vort system, du kan til enhver tid bygge om, ændre på layoutet og bygge til og dermed tilpasse afskærmningerne i takt med udviklingen.

Vi deltager gerne i projektering af maskinafskærmninger, foretager opmålinger på stedet og slutmonterer det færdige afskærmnings projekt, så det eneste der mangler er, din elektrikker forbinder de elektriske sikringssystemer.​

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt