Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​High-end maskinafskærmning i rustfri stål - Type Bastholm

Nem at rengøre – optimal hygiejne

Maskinafskærmningen type Bastholm er en topkvalitets afskærmning i rustfri stål der lever op til hygiejne- og sikkerhedskravene indenfor blandt andet medicinal- og fødevareindustrien.

Alle kanter og samlinger er afrundende eller tiltede, således at der ikke kan samle sig skidt – dette er med til at sikre den optimale rengøring.

rustfri-maskinafskaermning-9

Specialudviklede døre – høj sikkerhed og lettere adgang til området

Bastholm Maskinafskærmning er konstrueret med en unik foldedør, der kan foldes på midten, som gør den yderst anvendelig til trange steder. Derudover kan denne dørtype og alle andre døre åbnes 180 grader for lettere adgang til maskinområdet. De 180 grader betyder, at når I skal tilgå produktionsudstyret, er der gode adgangsforhold, mens døren ikke fylder ud i rummet. Dette medvirker til at sikkerheden er i top, da man helt eller delvist undgår at skulle sno sig uden om døren.

Beslag til magnet- og sikkerhedslåse påsættes efter kundens behov.

​​

  • Maskinafskærmningssystem i high-end klassen til kunden, som vil have højere funktionalitet
  • ​Alle øvre kanter er runde eller tiltede så skidt ikke samler sig
  • Samlinger er TIG-svejste og afrundede for optimal hygiejne. Netop for at undgå ”døde punkter”, der samler skidt, samt skarpe kanter
  • ​Unikt stolpedesign. Stolper samler ikke skidt og er nemme at rengøre. Optimal hygiejne
  • Unikt stolpedesign, der giver øget fleksibilitet. Nu eller ved fremtidig ombygning. Hjørner i vinkel på 45, 90 eller 135 grader
  • Unik foldedør, der giver gode adgangsmuligheder, selv ved trange steder
  • Alle dørene kan åbnes 180 grader, så der er god plads til at komme rundt
  • Luftspalte i bunden på kun 100 mm som standard. Ved skæve gulve minimeres problem med voksende luftspalte henover gulvet

Fleksibelt stolpedesign

Stolpernes 5-kantede åbne profiler er med til at give en ekstra god fleksibilitet. De specielle stolper gør det nemmere at tilpasse afskærmningen til jeres produktionsforhold, da den samme stolpe kan bruges som hjørne-, side- eller endestolpe.

Typen Bastholm er I det hele taget nem at tilpasse. Vi kan tilpasse højde såvel som længde på sideelementerne, og derudover lave udsparinger til skærme, it-udstyr eller systemer efter jeres ønsker.​

​​

rustfri-maskinafskaermning-11

​​

​Alle dørtyper er udstyret med vores specialudviklet dørhåndtag, som er udformet med god ergonomi for øje. Håndtagene er ekstra bredde, hvilket er med til at minimere klemningsrisikoen, når døren lukkes.

​Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte en af vores konsulter for en uforpligtende snak om jeres afskærmning. 

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt