Print side  Tilføj til favoriter  E-mail side   
Westcoast® Tråd og Plader ApS
Tarp Byvej 70
DK - 6715 Esbjerg N

Telefon: (+45) 76 12 33 66
Telefax: (+45) 75 16 82 05
E-mail:
AquaNova®  anvendes til væskefiltrering / filtrering af væsker.

AquaNova® tromlefilter anvendes til en meget kompakt, rationel og effektiv filtrering af bl.a. spildevand og procesvæsker.
Væsken ledes ind i tromlen, hvor den passerer gennem filterdugen, hvorved partikler bliver tilbageholdt. En føler registrerer, når væsken stiger som følge af, at mængden af frasorterede partikler i bunden af filtertromlen øges og derved reducerer gennemstrømningen. Tromlen roterer samtidigt med, at de tilbageholdte partikler af 10 medbringere løftes op af væsken og ved hjælp af tyngdekraften og om nødvendigt et spul (evt. trykluft) tømmes ned i en bakke, som har direkte afløb ud gennem anlæggets væg.

AquaNova® tromlefilter er et mekanisk selvrensende filteranlæg specielt designet til høj ydelse i systemer, hvor det er essentielt at frasortere faste partikler tæt på kilden således, at partiklerne frasorteres, før de forurener væsken unødigt.

Filtrering uden tryk

AquaNova®
tromlefilter arbejder alene på grundlag af tyngdekraften og er robust opbygget med relativt få bevægelige dele, hvilket sikrer lang levetid og lave vedligeholdelses omkostninger.

Fleksibelt design


AquaNova®
tromlefilter er simpel men effektiv i sin opbygning. Filtrering ned til ca. 10my. Kapaciteten kan tilpasses ved modular parallel tilslutning af flere tromler. Dette gør det muligt uden videre, at tilpasse filtret til de fleste opgaver. Desuden kan rør diameter på såvel indløb som udløb tilpasses den konkrete opgave.

Robust konstruktion


Tromlen og beholderen er lavet i PE og PVC. Filter dugen af AISI 316L rustfrit og syrefast stål eller polyester. Dette valg af materialer gør at anlægget kan benyttes i meget aggressive omgivelser ved temperaturer op til ca. 70 gr. C.  Kan bygges komplet i rustfrti stål for højere driftstemperatur.

Elektronisk styring og overvågning

AquaNova®
tromlefilter et født med en PLC styring, som overvåger driften og sikrer optimal filtrering ved løbende at styre bl.a. væskeniveau, rotation og spul, samt eventuelle væske pumper, som sørger for at føde eller tømme filtret.

Direkte drev

AquaNova®
tromlefilter har et direkte drev med en elektromotor, som via en mekanisk udveksling (gear) sørger for nænsom og effektiv rotation af tromlen. Ingen kæder eller drivremme. Høj driftsikkerhed og ingen åben forurenende smøring.

Mange indsatsområder

AquaNova®
tromlefilter er bl.a. anvendeligt indenfor følgende områder:

Polering af væsker.
Rensning af industrielt spildevand og procesvæsker.
Levnedsmiddel industri.
Kemisk industri.
Farmaceutisk industri.
Filtrering af kølevand.

Tromlefilter, AquaNova Tromlefilter set indenfra
Tromlefilter, samling af filtervæv Tromlefilter, samling af filtervæv
Tromlefilter, montage af motor Tromlefilter, detalje af slangegennemføring

Se flere muligheder her...
REKO buesier fra WestCoast

REKO statiske og vibrerende buesier anvendes primært til, at skille faste stoffer fra væske.
REKO buesier er ukomplicerede anlæg velegnede til frasortering af faste partikler i proces- og spildevand.
BUESIER

REKO Tromlesi - tromlefilter

Generelt leveres REKO tromlesier / tromlefilter i to forskellige typer, der hver har sine fordele og styrker. Eksterne tromlesier / tromlefilter, hvor flowet er udefra og ind i tromlen, og interne hvor flowet er indefra og ud gennem tromlen.
TROMLESI

 

Spalte- og buesier

WestCoast® har mange årig erfaring indenfor udvikling, fremstilling af- og rådgivning omkring anvendelse af spalte- og buesier til forskelligartede filtreringsopgaver.

Væskefiltrering

 

Ud over REKO anlæg har WestCoast også egenproduktion af en række forskellige anlæg.
Der er rigtig god økonomi i at rense spilde- og/eller procesvand. Ikke kun set ud fra et miljøhensyn, men også hvad angår genbrug og reduktion af "grønne afgifter".
Antal:
0
Pris:
DKK 0,00

 

Copyright © Westcoast® Tråd og Plader ApS - All Rights Reserved.

CMS - Content Management System by Media2.